TERAPIA VAMPIR- Tratament PRP

Tratamentul cu plasmă proprie îmbogatita cu trombocite (Platelet Rich Plasmă – PRP), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai modernă soluție de regenerare a pielii prin forțe proprii.

Presupune recoltarea și concentrarea trombocitelor și factorilor de creștere din sânge și reintroducerea acestora în țesutul cutanat, stimulând astfel procesele de reparare celulară și de sinteză de neocolagen pe termen lung.

Tratamentul cu sânge propriu este tot mai mult folosit în întreaga lume pentru reîntinerirea pielii feţei, a gâtului, a decolteului şi a mâinilor.

Persoanele care vor să-şi folosească propriile resurse de regenerare, fără risc de alergie sau de a face infecţii, pentru obţinerea unor rezultate cât mai natural şi cu menţinerea proprietăţilor de elasticitate, fermitate şi strălucire a pielii pe termen lung, pot beneficia de o astfel de terapie.

Cum se efectuează procedura?

Se recoltează o cantitate mică de sânge într-o eprubetă –kit specific PRP, se procesează rapid pentru a selecta plasmă cu trombocite, celule ce conțîn factorii de creștere și reparare. Aceștia se eliberează în mod natural în orice tentativă a organismului de a repara o leziune.

Plasmă bogată în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a atenua durerea se aplică o crema anestezica înainte de injectare.

Care sunt beneficiile acestui tratament și când se observă rezultatele?

Se folosește propria plasmă, fără alte substanțe artificiale, de aceea este unul dintre cele mai naturale și efieciente tratamente anti-age.

În primul rând terapia este recomandată pentru îmbunătățirea tonusului și texturii pielii, intinerirea și regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermității și îmbunătățirea aspectului fetei, gâtului, decolteului, mâinilor. De asemenea este una dintre puținele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor și a celor din jurul gurii și chiar pentru oprirea căderii părului.

Semnele imbatrinirii se atenuează treptat, pentru rezultate optime fiind recomandate 3 ședințe effectuate la interval de 4 săptămâni.

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați