Criolipoliza

Criolipoliza CoolTech ,prin tehnologia de ultimă generație CoolTech®, este o metodă non invazivă și nedureroasă care elimină pentru totdeauna, prin înghețare, celulele adipoase.

Criolipoliza Cooltech:

1.slăbire localizata prin înghețare cu criolipoliză CoolTech
2.reducere 5 cm în circumferință de la prima ședință
3 fără durere
4.efect de liposuctie
5. aparat performant certificat FDA la nivel mondial
6.-8 grade Celsius, 70 minute

Astfel, se obține un efect de liposucție fără operație, durere, tăieturi, anestezie sau perioade lungi de recuperare. CoolTech® este unul din cele mai performante echipamente de criolipoliză la nivel mondial, cu 2 aplicatoare, care provoacă înghețarea celulelor de grăsime la -8 grade Celsius. Se obțîn astfel rezultate uimitoare în ceea ce privește straturile de grăsime localizată, încăpățânată. Astfel se pierd 5 cm în talie în doar 3 săptămâni.

Ce este criolipoliza CoolTech?

Principiul din spatele dispozitivului inovator CoolTech® este criolipoliza. Procedura de criolipoliza înseamnă distrugerea grăsimii (lipoliza) prin răcire (crio). Aceasta folosește expunerea controlată la temperaturi scăzute, pentru a produce leziuni non invazive, eficiente și selective la nivelul celulelor de grăsime.

Întregul concept se bazează pe o diferență în sensibilitatea crescută a grăsimii la frig față de piele. S-a dovedit că grăsimea îngheață la o temperatură mai ridicată decât pielea. Prin urmare, la o anumită temperatură se poate îngheța grăsimea, fără a produce nici un fel de daune la nivelul dermului.

Cum funcționează criolipoliza?

Deși nu se înțeleg în totalitate toți pașîi care duc la distrugerea grăsimilor că urmare a răcirii, este cunoscut faptul că expunerea la răcire provoacă un răspuns inflamator localizat în celulele adipoase în zona tratată care, la rândul său, distruge celulele adipoase prin ruperea acestora, eliberând astfel conținutul lor (produse secundare grase).

Conținutul celulelor de grăsime este apoi eliminat în mod natural de corp, prin propriile sale mecanisme, în următoarele două luni. Acest lucru duce, desigur, la o reducere treptată a grosimii stratului adipos care, la rândul său, continuă să se restrângă în decurs de 2 până la 4 luni.

Mai mult, deoarece numărul celulelor grase din corpul nostru este fixat în perioada maturitățîi, celulele grase noi nu se vor reproduce și, prin urmare, nu există nicio șansă de revenire a acestora. Concluzia este simplă: celulele de grăsime sunt distruse o dată pentru totdeauna, iar rezultatul este permanent. Cu toate acestea, celulele grase existente rămase pot compensa și crește în mărime dacă există o dietă hipercalorică, cu nenumărate excese alimentare pe fondul unei vieți sedentare. De aceea, cele mai bune rezultate obținute prin criolipoliză sunt cele care combină tratamentul CoolTech® cu abordarea și menținerea unui stil de viață sănătos.

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați