Lipoliza injectabilă

Lipoliza injectabila este un tratament de reducere a tesutului adipos localizat astfel incat se obtine o conturare,o sculptare a organismului.Lipoliza este o terapie prin injectare, prin urmare este o procedura minim invaziva, ce reduce depozitele de grasime localizate subcutanat. Acest tratament este minim invaziv, practic fara durere, cu riscuri reduse si nu dureaza mult. Nu sunt necesare pregatiri complicate inainte sau dupa procedura, si nici nu este nevoie de intreruperea activitatilor zilnice.

Lipoliza prin injectii necesita injectarea in tesutul gras subcutanat a unor amestecuri variate de  agenti lipolitici.Substanta este injectata in tesutul subcutanat unde distruge adipocitele reducand astfel depozitele de grasime.

Aceasta tehnica dizolva depozitele de grasime localizata din urmatoarele zone:

Barbie
Abdomen
Solduri
Coapse
Genunchiului
Umeri
Brate
Spate

Procedura: rapida si nedureroasa

O sedinta de lipoliza dureaza aproximativ 20-30 de minute,timp in care pacientul simte o usoara intepatura provocata de injectii. Injectarile se fac cu ajutorul unui ac fin la distante variabile cuprinse intre 1cm si 5 cm.

Efecte secundare si riscuri:umflare,inrosire,sensibilitate la nivelul zonei tratate (3 zile),mici hematoame.

Recuperare si durata rezultatelor:
Rezultatele apar dupa prima sedinta insa sunt necesare aprox 2-3-4 sedinte,in functie de cantitatea de tesut adipos.

Nu necesita perioada de recuperare,pacientul isi poate relua activitatea imediat fara probleme.Timp de 2-3 zile nu sunt permise exercitiile fizile iar la aproximativ 2 saptamani zona tratata se dezumfla complet.
Rezultatele procedurii sunt permanente daca pacientul nu se ingrasa si respecta o dieta echilibrata si efectueaza exercitii fizice.

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați