Peeling chimic de biorevitalizare BioRePeel

BioRePeel Cl3 este un peeling de biorevitalizare si bio stimulare, un tratament inovator, de ultimă generație, ce folosește o tehnologie bifazică patentată. Acest tratament are un efect asemănător unui peeling chimic de intensitate medie dar are avantajul ca patrunde in straturile profunde ale dermului si stimuleaza regenerarea acestuia fara a afecta insa stratul exterior al pielii, din acest motiv exfolierea este minima. Ingredientele active, precum TCA, acidul salicilic și acidul lactobionic, contribuie la o stimulare profundă a regenerării cutanate și a proceselor de biosinteză, esențiale pentru contracararea îmbătrânirii pielii și a stresului oxidativ indus de radiațiile UV și poluare.

Care sunt beneficiile BioRePeel?

• Nu apare fotosensibilizarea, deci poate fi folosit pe tot parcursul anului
• Nu necesită o pregătire prealabilă
• Îndepărtează stratul de celule moarte de la suprafața pielii, stimulând pielea să se regenereze
• Reduce acneea prin proprietățile antibacteriene și antiinflamatoare
• Lasă pielea netedă, revitalizată și fresh
• Poate fi efectuat pe față, gât, decolteu, mâini, picioare și alte părți ale corpului
• Nu se folosesc ace
• Nu necesită anestezie sau timp de recuperare
• Se poate aplica machiaj imediat după tratament

BiorePeel este un peeling chimic mediu patentat cu tehnologie bifazică. Aceasta înseamnă că flaconul are două componente separat: hidrofil (apă) și lipofil (ulei). Prima înlătură delicat celulele moarte, iar a doua regenerează pielea.

Cum se efectueaza procedura?

Înainte de procedură, se scutură bine sticluţa pentru a amesteca bine ambele soluţii şi îl aplică pe piele.In timpul procedurii se simte o usoara senzatie de intepatura iar dupa inlaturarea produsului de pe piele dispare orice discomfort.Tratamentul se poate asocial cu procedura de Microneedling-Dermapen pentru a se obtine rezultate mai intense.După 2-3 zile post-tratament vom constata o exfoliere ușoară, blândă, care va ceda la aplicarea cremelor hidratante.Dupa procedura este necesara folosirea cremelor de fotoprotectie SPF 50+. Există BiorePeel atât pentru față, cât și pentru corp (ajută la reducerea urmelor de cicatrici și vergeturi). Efecte: revitalizarea oricăror zone ale pielii, tratamentul pigmentării și melanozei, lifting și îmbunătățirea culorii tenului. Compoziţie: acid tricloracetic, acid tartric, acid citric, acid salicilic, acid lactobionic, acid gama-aminobutiric, arginină, prolină, izoprolină, ascorbat de sodiu, riboflavină.

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați