Blefaroplastia nechirurgicala cu plasmă-PLASMAGE

O dată cu înaintarea în vârstă pielea de la nivelul pleoapelor își pierde elasticitatea și apare aspectul de pleoapă căzută. De asemenea, la nivelul pleoapei inferioare, pielea se adună în pliuri sau formează pungi care dau aspectul de chip oboist,îmbătrânit.

Până de curând, blefaroplastia chirurgicală era singură metodă de a corectă excesul de piele de la nivelul pleoapelor și a redă aspectul întinerit al ochilor. Însă, dezvoltarea medicinii estetice a permis elaborarea unor dispozitive medicale performanțe care să înlocuiască metodele chirurgicale .Cel mai performant dispozitiv generator de plasmă este PLASMAGE brevetat de Brera Medical.

PLASMAGE® este prima tehnologie patentată Plasmă Fracțional® pentru dermatologie și medicină estetică, un dispozitiv medical pentru microchirurgie non-invazivă. PLASMAGE, brevetat de Brera, permite pacienților să fie tratați rapid cu avantajul de a obține rezultatul dorit și un timp de recuperare mai redus decât în chirurgie și să fie mai puțîn agresiv decât alte dispozitive bazate pe plasmă.

Care este tehnologia folosită?

Această tehnologie inovativă foloseşte plasmă fracţionată, plasmă fiind a patra stare a materiei şi se formează prin ionizarea gazelor atmosferice. Metodă este noninvazivă şi de mare precizie, cu protocoale bine stabilite pentru diferite patologii sau intervenţii estetice. Un arc electric se formează între piesă de mână şi zona tratată, fapt ce permite sublimarea ţesutului. Căldura nu se transferă în jurul zonei tratate şi de aceea procedura este de mare acurateţe şi cu recuperare rapidă.
Când utilizăm aparatul PLASMAGE în tratarea surplusului de piele de la nivelul pleoapelor,observăm că în urmă intervenției pielea “se strânge” imediat dar procesul de sinteză și remodelare a fibrelor de colagen continuă în decursul următoarelor săptămâni,obțînând astfel un rezultat maxim la aproximativ 1 luna după procedura.Blefaroplastia nechirurgicala este o procedura minim invazivă și relativ nedureroasă întrucât se folosește anestezie locală. Procedura durează în jur de 30 minute și nu necesită recuperare la domiciliu. Inițial se formează mici cruste care vor fi toaletate și îngrijite conform indicațiilor medicului și care se îndepărtează singure după aproximativ 5-7 zile postinterventie. Se recomandă evitarea expunerii la soare timp de 4 săptămâni și folosirea cremelor de fotoprotecție SPF 50+.

Indicaţiile tratamentului cu Plasmage sunt:

-blefaroplastia nechirurgicală şi liftingul pleopelor ( eliminarea pielii în exces de pe zona pleoapei superioare şi pleoapei inferioare)
-riduri
-xantelasme
-lentigo şi pete hiperpigmentare
-tumori cutanate
-papiloame cutanate
-veruci vulgare
-cicatrici hipertrofice

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați