VENUS LEGACY

Scapă de aspectul de coajă de portocală și remodelează corpul în timp record cu Venus Legacy unul din cele mai performanțe și eficiente tratamente pentru celulită,piele lăsata și reducerea stratului adipos.

-tratament de ultimă generație, pentru reducerea celulitei

-tratamentul pielii lăsate

– reducerea circumferinței ,reducerea stratului de țesut adipos

-redă elasticitatea și fermitatea pielii

-efect de lifting și de strângere a pielii corp,față și gât

-tehnică revoluționară non-chirurgicală de tratare a zonelor cu celulită, surplusul de grăsime și piele flască
– cea mai nouă soluție medicală pentru remodelare corporală

Ce zone tratăm?

Venus Legacy ,cel mai performant aparat medical-estetic de remodelare corporalala nivel mondial care se adresează în special celulitei,pielii lăsate,surplusului de grăsime, Produs în Israel, acesta asigură tratamente de remodelare corporală complexe, reducând semnificativ celulita, circumferința taliei sau bărbia dublă, redând totodată conturul și fermitatea în cazul pielii lăsate, diminuând în același timp și ridurile de expresie.

Venus Legacy poate fi folosit pe toate zonele corpului,inclusive față,gât și decolteu pentru a ridică și oferi fermitate pielii lăsate. Durează numai aproximativ jumătate de oră pentru fiecare zonă.

Protocol de tratament:

Rezultatele sunt vizibile imediat de a două zi însă pentru rezultate optime avem nevoie de aproximativ 6 ședințe( 1 ședința pe săptămâna,6 săptămâni).Pentru pacienții cu un grad sever de afectare și surplus major de grăsime pot fi necesare 10-12 ședințe.

Venus Legacy™ este unul din cele mai performanțe dispozitive de radiofrecvență medicală, cu rezultate dovedite clinic în tratarea celulitei, eliminarea depunerilor de grăsime și îmbunătățirea fermității pielii. Rezultate foarte bune sunt obținute după aproximativ 6 ședințe de tratament. Celulita feselor, coapselor, brațelor, abdomenului și chiar bărbia dublă sunt vizibil reduse după câteva ședințe.

Zone de Tratat:

-reducere celulita coapse,feșe,abdomen,flancuri

-tratamentul pielii lăsate abdomen,coapse,brațe,gât,față

-reducere circumferința abdomen,flancuri,șolduri,coapse

-reducere bărbiei duble

-ridicare (lifting) feșe

-reducere barbie dublă

Dezvoltat de Venus Concept, acest tratament de remodelare corporală non-chirurgical și non-invaziv este conceput pentru a contura, a tonifia și îmbunătăți zonele cu probleme, folosind tehnologia Venus 4D™, cu rezultate imediate și de lungă durată.

În plus față de tonifiere și slăbire, Venus Legacy™ reduce celulita, îmbunătățește aspectul vergeturilor și redă fermitatea pielii. De aceea, procedura este excelentă și pentru tonifierea pielii post-liposucție sau după naștere.
Tratamentul revoluționar Venus Legacy™ vă poate ajută să obțineți niște brațe mai ferme, mai conturate și o piele tonifiată fără efort, fără durere sau disconfortul provocat de alternativele chirurgicale. Dispozitivul este aprobat de Health Canada și de FDA (Food and Drug Administration) pentru tratamentul celulitei, a excesului de grăsime și a pielii lăsate, lipsite de tonus.

Cum acționează Venus Legacy?

Venus Legacy este singurul aparat din lume care combine cele 3 tehnologii: radiofrecvența multipolară, câmp electromagnetic și vacuumul pulsat. Rezultatele sunt vizibile de la prima ședință iar tratamentele se pot efectua aplicat, pe abdomen, feșe, coapse, spate, brațe, genunchi, gambe, gușă (bărbie dublă) conturul ochilor, față.

Radiofrecvența multipolară determină o încălzire în straturile profunde ale dermului și acționează asupra fibrelor de colagen și elastină, determinând un efect de întindere al pielii. Procedura cu radiofrecvență multipolară oferă o ridicare a temperaturii într-un mod rapid, fără durere, omogenă, a multiplelor țesuturi cu diferite niveluri de adâncime oferind un rezultat clinic superior.

Câmpul electromagnetic creează o matrice de căldură în interiorul pielii cu proprietăți regenerative, în timp ce vacuumul pulsat asigură o penetrare în profunzime a energiei, accelerând drenajul limfatic și circulația sanguină

Care sunt contraindicațiile radiofrecvenței medicale

Persoanelor cu un dispozitiv metalic sau implantabil le este interzisă radiofrecvența medicală. De asemenea, femeile care sunt însărcinate sau alăptează nu pot beneficia de acest tratament.

Este radiofrecvența medicală utilizată de Venus Legacy™ sigură?

Tehnologia utilizată de Venus Legacy™ este de ultimă generație, aprobată FDA, testată în studii clinice care i-au demonstrat și eficiența. Este 100% sigură, fără efecte nocive asupra sănătății, pe termen mediu sau lung.

Pentru mai multe informații sau pentru programări va rugăm să ne contactați